manitarakia mou

Monetize your site!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 26 Φεβρουαρίου 2011....!



ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε σήμερα να σκέφτεστε το μέλλον σας που μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες αναστατώσεις. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα κάποια απρόοπτα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον τομέα της επικοινωνίας. Μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο και μην περιμένετε από κάποιον γνωστό σας να σας βοηθήσει. Θα είστε σε ετοιμότητα να επέμβετε όποτε το θεωρήσετε απαραίτητο. Αποφύγετε όμως να κρίνετε τους άλλους. Διάφορα έξοδα θα κάνετε σήμερα για τα δικά σας άτομα.
ΤΑΥΡΟΣ Θα συναντήσετε κάποιο ισχυρό πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας. Αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία και τα αποτελέσματα θα είναι πιο θετικά. Φερθείτε λογικά στις περιστάσεις και δείξτε την υπομονή σας. Διατηρήστε μία μυστικότητα όσον αφορά τα προσωπικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις. Θα μπλοκάρετε την συναισθηματική σας έκφραση και θα κάνετε αυστηρή κριτική.
ΔΙΔΥΜΟΙ Ρίξτε το βάρος σας στην αισθηματική σας σχέση, γιατί τα συναισθήματα του έρωτα και του πάθους θα σας πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η σχέση σας ανανεώνεται και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Τώρα θα επιβάλλεστε στο περιβάλλον σας και αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας όμως προσέξτε να μην είστε παράτολμοι. Η καθημερινότητα σας φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στα επαγγελματικά σας τώρα μην αφήσετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να συμβούν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Θα έχετε αυτοπεποίθηση η οποία θα σας κάνει να έχετε άνεση στις κοινωνικές σας επαφές. Θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις τώρα στη δουλειά σας. Προκαλούνται διαφωνίες και αποκαλύπτονται ανταγωνιστικές διαθέσεις.
ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα είναι στα οικονομικά θέματα και δεν θα εμπιστεύεστε τους άλλους. Σήμερα επικοινωνείτε θαυμάσια με τον σύντροφο σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε να μην δημιουργήσετε κι άλλο χάσμα ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Υπάρχουν κάποια άτομα που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές. Με ηρεμία, σύνεση και λογική όλα θα σας πάνε πολύ καλά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας περιμένει πολύ δουλειά τώρα και προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε σε πολλές υποχρεώσεις σας ταυτόχρονα. Θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσα υπολογίζατε για κάποιες υποχρεώσεις σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία νέα σχέση που θα βασίζετε στον αισθησιασμό και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάποια στροφή στον επαγγελματικό σας τομέα. Σας περιμένουν νέες γνωριμίες και θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας.
ΖΥΓΟΣ Θα νιώσετε ότι καθυστερήσεις που σας απασχολούσαν από το παρελθόν, επιτέλους θα σταματήσουν να σας απασχολούν. Νέα ώθηση θα σας δοθεί σε αρκετούς τομείς στη ζωή σας και μάλιστα θα νιώσετε καλύτερα. Θα επανέλθουν στο σκηνικό κάποια οικονομικά θέματα του παρελθόντος, ενώ θα χρειαστεί να αξιολογήσετε θέματα σχέσεων και προσωπικής εξέλιξης και να πάρετε αποφάσεις. Επενδύστε τον χρόνο σας στην οικογένεια σας και σε θέματα οικονομικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τώρα θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά αλλά και η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα σας απασχολήσουν τα συναισθηματικά σας και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα έχετε την τάση να ασχολείστε με θέματα που αφορούν τον εαυτό σας. Αξιολογήστε τις καταστάσεις γύρω σας και πάρτε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Ευνοούνται αλλαγές και τυχόν τροποποιήσεις που θα σκεφτείτε να κάνετε στο σπίτι σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάποιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Ξεκινάει για σας μία χρονική περίοδος με κάποιες ευχάριστες συναισθηματικές στιγμές. Θα σας απασχολήσει κάποιο θέμα που πρέπει να λύσετε έξυπνα και σωστά. Τώρα θα αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και το τι θέλετε από τους άλλους. Θα έχετε μία νέα στάση απέναντι στα πράγματα που θα σας δώσει νέα ώθηση στη ζωή σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πιθανόν να αισθανθείτε ότι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αργούν. Τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο αργά απ’ ό, τι περιμένετε. Κάποιες δυσκολίες είναι πιθανόν να σας δώσουν αρχικά την αίσθηση ότι οι στόχοι σας βρίσκονται σε δύσκολο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Σύντομα, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δεθείτε συναισθηματικά με νέα πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία και να αποφύγετε τις σπατάλες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είναι αρκετά πιθανό να σκεφτείτε νέες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Κάποια προβλήματα και δυσκολίες επικοινωνίας είναι πολύ πιθανό να λυθούν με επιτυχία το διάστημα αυτό. Όσοι είστε μόνοι σας, θα έχετε κάποια νέα γνωριμία που θα σας βοηθήσει σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Είναι πιθανό να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και να σας βοηθήσουν στην αξιολόγηση αποφάσεων που θεωρείτε σημαντικές.
ΙΧΘΥΣ
Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα συναισθηματικά σας, και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε εσείς ορισμένες καταστάσεις αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας, θα αλλάξει. Θα έχετε θετικές εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή και θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Σκεφτείτε τον εαυτό σας και δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Οι αλλαγές που γίνονται σας ευνοούν ιδιαίτερα.

***LOLEK***

http://sfirikseto.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου